Zorg voor een comfortabel leefklimaat in huis via een airco in Twente

Het is de afgelopen paar jaar in Nederland soms tropisch warm. Hoewel het in 2021 een zeer matige en natte zomer was, waren 2020 en 2022 heet en tropisch. De effecten van de klimaatverandering worden steeds merkbaarder. Niet alleen qua zonuren, maar ook qua droogte. Volledige rivieren waren uitgedroogd afgelopen zomer en zijn nog altijd niet op het oude niveau. Tevens zien we steeds meer insecten en andere siersoorten in Nederland verschijnen die voorheen alleen maar in warmere landen voorkwamen. Maar in Nederland hebben we nu een vergelijkbaar klimaat met bijvoorbeeld landen aan de Middellandse Zee. En aangezien ze in die landen voornamelijk airco’s gebruiken, is het niet gek dat airco’s in Nederland ook steeds gangbaarder worden. Als het dan eenmaal goed zomer is, dan is het hier in Nederland ook meteen flink heet. Het probleem is dat we bij temperaturen boven de 25 graden in Nederland meteen ook een hele hoge luchtvochtigheid krijgen. Combineer dat gegeven met het gebrek aan wind in de steden en woonwijken en je hebt een recept voor vies, warm en zweterig weer. Je hebt daar in Nederland dus niks aan. Als je op een tropisch eiland zit met 30 graden, een lage luchtvochtigheid en een heerlijk verkoelend briesje, dan kun je die temperaturen prima hebben. Maar dat is in Nederland natuurlijk niet het geval. Ook het zoeken van verkoeling is lastig, want alle zwermbaden zitten tot de nok toe vol en stranden zijn in Nederland niet de meest mooie stranden. Daar komt bij dat je ook niet elke dag het water op kunt zoeken. Hiervoor moet je immers ook vrij zijn. De hittegolven duren tegenwoordig lang en dus moet je tijdens deze warme temperaturen ook gewoon naar je werk. Met een beetje geluk heb je daar airco in Twente, maar eenmaal thuis zit je in een broeierig huis. Tenzij je thuis ook airco in Twente hebt en je dus ondanks de hitte buiten, binnen in ieder geval kunt genieten van een comfortabel leefklimaat. Op die manier heb je ook de vrijheid om al dan niet van het warme weer te genieten. Als je lekker buiten wil zitten op je eigen terras met een plantenspuit vol water, dan kan dat. Zodra je er echter zat van bent, dan heb je binnen in je huis dankzij de airco in Twente een escape. Je kunt dan ontsnappen aan die hitte en het klamme weer en gewoon weer ontspannen in een normaal leefklimaat. Een airco in Twente in de slaapkamer is ook niet onverstandig, want daardoor hoef je ook geen slaap in te leveren. Als het echt heet is in je slaapkamer, dan is het bijna geen doen om te slapen. 

Bestel een airco in Twente via Klimaattechniek Kalter

Als je een airco in Twente in je huis wil, dan kun je dat regelen bij Klimaattechniek Kalter. Hier kun je namelijk verschillende soorten airco’s kopen. Zo kun je wat airco in Twente betreft kiezen voor: 

  • Vloermodel 
  • Wand model
  • Plafond onderbouw model

Afhankelijk van je woning en de kamer waar de airco in Twente moet worden geïnstalleerd, kun je kiezen voor 1 van deze modellen van KTK. 

Neem contact op met KTK

Mocht je een airco in Twente willen installeren, dan kun je via de site van klimaattechniekkalter.nl contact opnemen.