Zoekt u een woonwinkel?

Voorbrood

Bent u opzoek naar een mooie woonwinkel? Dan bent u bij Voorbrood aan het juiste adres.

woonwinkel

Mijn ervaring

Laatst was ik opzoek naar een woonwinkel in de buurt van Rotterdam. Ging op internet een beetje op zoek en kwam uit bij Voorbrood, een woonwinkel met een zeer groot assortiment aan allerlei soorten meubels en veel leuke extra’s. Ben langs gegaan in de winkel dichtbij Rotterdam (Zevenhuizen). Omdat ik nogal veel spullen nodig had ben ik in gesprek gegaan met een van de goede medewerkers. Met haar heb ik alles uitgezocht en bekeken. Ze is ook nog bij mij thuis geweest om te kijken en te meten. Daarna hebben we alles besteld een aantal dingen konden al uit voorraad geleverd worden maar niet alles. De levertijd was zeer snel.En de levering was ook zeer netjes brachten alles naar binnen, pakte het uit en zette het op z’n plek. Het is nu allemaal geleverd en staat super mooi in huis. Ik wil Voorbrood heel erg bedanken voor de goede service en kwaliteit, daarom zou ik iedereen dit bedrijf aanraden. Echt een top bedrijf.

Meer informatie

Wilt u meer informatie?

Bekijk dan de website of neem telefonisch contact op.