Welkom bij Hoveniersbedrijf Van de Ven

Zoek jij hulp voor jouw achtertuin of heb jij geen groene vingers? Maak dan kennis met Hoveniersbedrijf Van de Ven! Dit bedrijf weet namelijk maar al te goed hoe dat zij jouw achtertuin kunnen omtoveren in een oase van rust.

Ook wij waren namelijk druk opzoek naar een bedrijf die onze tuin volledig kon renoveren. Zelf hadden wij totaal geen idee hoe dat dit het beste gebeuren kon. Wij wilde in de eerste instantie zelf de tuin gaan verbouwen. Totdat wij alles op papier gingen zetten met wat er moest gebeuren. Op dat moment hebben wij er dan ook direct voor gekozen om er een extern bedrijf voor te laten komen. Zij beschikken in de meeste gevallen ook over het juiste apparatuur wat de werkzaamheden een stuk makkelijker maakt.

Goede keuze!

Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen op de website van Hoveniersbedrijf Van de Ven. Dit bedrijf zat praktisch bij ons om de hoek waardoor het ook nog eens perfect is. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Zo konden zij de tuin bekijken en hopelijk een strakke offerte opmaken. Al vrij snel werd het voor ons duidelijk dat dit bedrijf weet hoe dat je een tuin moet opknappen. Niet zozeer om de kennis, maar ook de kosten wat zij hanteren is ideaal. Dit viel allemaal binnen ons budget en hebben er dan ook voor gekozen om onze tuin geheel door hun op te late knappen.