Wat te doen met onze badkamer plafond

Wat kun je toch allemaal doen met een badkamer plafond? Wij zijn nu druk bezig hoe dat wij dit kunnen gaan renoveren. Het gehele huis hebben wij bij aankoop al verbouwd. Enige wat nog niet was gedaan was onze badkamer. Alleen stuiten wij hier op een probleem. Wij weten niet wat wij hiermee aan moeten.

Wie heeft tips!

Natuurlijk hebben wij ook al wel eens op het internet gezocht of dat er tips zijn die wij kunnen gebruiken. Hier hebben wij dan ook onwijs veel leuke tips gevonden alleen zijn de kosten die hieraan verbonden zit ons te duur. Zo zijn wij afgelopen week naar de bouwmarkt gegaan en hebben daar alles genoteerd inclusief de prijzen hoe dat wij het graag willen hebben. Aan het einde van de rit hebben wij alles opgeteld wat de kosten gaat worden. Hier schrokken wij enorm van waardoor wij toch maar weer huiswaarts zijn gegaan.

Bij thuiskomst baalde wij als een stekker. Het budget is er wel maar niet zoveel als wat wij online hadden gezien. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om eerst de badkamer plafond te renoveren alvorens wij de rest zouden aanpakken. Hiermee kunnen wij eenvoudig geld gaan sparen nadat wij een bedrijf hebben gevonden. Zo zijn wij terecht gekomen op de website van Heering. Dit bedrijf hanteert aantrekkelijke kosten en zijn leveren de bestelling enorm vlot thuis.