Wat te doen met je oude hottub of jacuzzi?

Je hebt een hottub of jacuzzi in je tuin staan en je merkt dat je er niks meer mee doet. Dan is het zonde om hem zo maar te laten staan. Er kunnen namelijk heel veel dingen mee gedaan worden. In dit stukje tekst zal worden uitgelegd wat je allemaal met je oude hottub of jacuzzi kan doen

Verkopen of verhuren

Mocht de hot tub of jacuzzi nog in een hele goede staat verkeren dan kun je overwegen om ze te verhuren of te verkopen. Mocht je helemaal klaar met je hottub of jacuzzi zijn dan adviseren wij om hem te verkopen. Dan is hij maar uit je tuin en krijg je er ook nog eens best wel veel geld voor terug. Dit verschilt natuurlijk per hottub of jacuzzi omdat sommige luxer zijn of in betere staat verkeren, maar voor sommige kan je tot wel 3000 euro terug krijgen. Mocht je nou een vakantiehuis hebben dan zou je ook kunnen overwegen om je hottub of jacuzzi daar neer te zetten om deze vervolgens mee te verhuren. Dit kan de prijs van het vakantiehuis sterk omhoog halen.

Andere opties

Naast verkopen of verhuren zijn er ook nog allemaal andere opties. Zeker als de hottub of jacuzzi in een slechte staat verkeert met als gevolg dat hij gewoon niet meer verkocht of verhuurt kan worden. Een jacuzzi en hottub bestaan uit allemaal onderdelen waarmee je andere dingen kan maken. Voorbeelden van onderdelen waar je iets mee kan zijn bijvoorbeeld het verhit mechanisme. Je kan hier hele andere dingen mee verwarmen. Ook kan je het hout van de buitenkant van de hottub gebruiken om andere dingen te maken. Bijvoorbeeld voor de boomhut van de kinderen of iets anders handigs voor jezelf. Er zijn dus heel veel opties, vaak veel gekker dan je zelf kan bedenken, wat je met de overblijfselen van een hottub kan doen.