Wat dacht u ervan om kunststof deuren in uw woning aan te brengen?

Mijn ouders wonen al geruim vijftig jaar in hun twee onder een kap woning in mijn geboortedorp. Ze wonen hier met erg veel plezier en het gaat nog erg goed met ze. Wel hebben mijn zus en ik onze ouders er op aangespoord dat het een en ander in het huis vervallen begint te raken en daarom gaan ze verschillende stukken van het huis verbouwen. Onderdeel van de verbouwing is dat ze nieuwe deuren en ramen krijgen in hun huis. Deze waren namelijk eerst van hout maar dit is naar verloop van tijd erg gaan rotten. Dit komt deels doordat het huis erg oud is, maar ook deels omdat mijn ouders nou eenmaal niet meer in staat zijn om het gehele huis goed te onderhouden. Mijn zus en ik hebben daarom voor ze besloten dat we tijdens de verbouwing nieuwe Kunststof deuren in het huis willen zetten. Deze zijn veel makkelijker in het onderhoud en bovendien staat het ook nog eens heel strak. Mijn zus en ik hebben het idee voorgesteld aan onze ouders en eigenlijk waren ook zij gelijk enthousiast. Alleen de kleur van de Kunststof deuren was nog niet bepaald. Na veel discussie tussen mijn ouders zijn ze er uit gekomen. Mijn moeder wilde liever wit maar mijn vader heeft uiteindelijk gewonnen en we zijn voor zwarte Kunststof deuren gegaan. Op aanrader van een vriendin heb ik de website pascalramenendeuren.nl opgezocht op mijn computer. Ik vond het een erg fijne en duidelijke site. Wat vooral super is was dat ik mijn ouders mee kon nemen naar de showroom van het bedrijf. Hier hebben we inspiratie op gedaan en zo zijn we tot de uiteindelijke deuren gekomen. Vooral mijn ouders vonden het erg fijn om even wat deuren gezien te hebben. Op internet waren er ook genoeg plaatjes maar mijn ouders worden ook een dagje ouder en gaven mede hierom duidelijk de voorkeur aan een bezoek van een winkel. Het was dus super fijn dat dit kon en dat ze hierdoor een goede keuze hebben kunnen maken. De deuren werden snel geleverd dus niet veel later konden ze door de werkmannen worden gemonteerd in het huis. Bekijk het aanbod aan Kunststof deuren daarom ook een keer op deze site. 

Ruime keuze in Kunststof deuren

Mijn ouders zijn erg tevreden met de nieuwe deuren die ze hebben aangeschaft. De deuren zijn erg mooi afgewerkt en de kwaliteit is ook erg goed. Wat ik zelf erg fijn vond aan dit bedrijf was dat er veel informatie al op het internet stond waardoor ik van te voren al goed aan mijn ouders kon vertellen wat hun keuzes zouden worden. Bovendien is het bedrijf goed bereikbaar en was het ook nog eens super fijn dat we de mogelijkheid kregen om de showroom te bezoeken

Neem vooral een kijkje op de website

Ik raad u zeker aan om;

  • de website te bezoeken
  • u te verdiepen in de soorten deuren maar ook ramen die het bedrijf te bieden heeft
  • eventueel een bezoek te geven aan de showroom

Ik hoop dat u net zo tevreden zult zijn over uw aankoop als ik!