Tuinschutting: wij hebben precies wat jij zoekt en nodig hebt

Je kent vast wel een moment waarop je de behoefte had aan een nieuwe Tuinschutting. Soms is je Tuinschutting volledig af, maar het kan ook zo zijn dat het type dat je in de tuin hebt staan niet hoog genoeg blijkt te zijn. Een andere optie is dat jouw Tuinschutting niet bestand is tegen weer en wind en dat je daarom toch het zekere voor het onzekere wilt nemen. Wat jouw situatie ook inhoudt en wat je ook precies nodig hebt, wij van Schuttinggigant zijn er voor jou. Wij luisteren naar jouw wens op het gebied van schuttingbouw en passen de Tuinschutting zo aan dat het volledig naar wens is, wie wil dat nou niet? In dit artikel willen we het verder met je hebben over de soorten Tuinschuttingen die wij aanbieden, maar ook over wie wij zijn en wat wij hierin voor je kunnen betekenen en op welke manier wij dit doen. Immers: niet iedere organisatie behartigt dezelfde belangen en kent dezelfde normen en waarden op het gebied van klanttevredenheid. Dus, ben je geïnteresseerd in onze diensten en wat wij op welke manier aanbieden, lees dan vooral verder en kijk ook vooral eens op onze website. Indien je andere vragen hebt kan je bijvoorbeeld ook contact opnemen per mail of telefoon.

Welke Tuinschutting bieden wij zoal aan?

De houten betonnen schutting is een van onze hoogwaardige Tuinschuttingen. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. We vertellen je nu wat meer over ons ruime assortiment, zodat je je beter kunt oriënteren. Wij bieden verschillende houtsoorten aan namelijk:

  • Grenen;
  • Douglas;
  • Red class wood;
  • zwart hout;
  • en nobifix hout.

Je kunt ook kiezen voor verschillende schermen. Dit geldt voor standaard formaten, maar je kan natuurlijk ook premium formaten aanvragen die voor velen geschikt zijn, omdat ze naar jouw smaak worden gemaakt. Tot slot zijn er verschillende soorten schuttingpalen en grondplaten om uit te kiezen. Kies uit standaard grijs, standaard antraciet, super grijs, super antraciet of super antraciet met steenmotief. Zoals we eerder aangaven kan je ook kiezen uit sleuven, maar hiervoor willen we je doorverwijzen naar onze website. Het hekwerk wordt standaard geleverd zonder afdekplaten, maar deze kunnen ook worden toegevoegd indien je dit wilt. Kortom: het assortiment in verschillende soorten Tuinschutting is groot genoeg om aan te passen naar jouw voorkeur, je hoeft er alleen maar naar te vragen.

Wie zijn wij van Schuttinggigant?

Zoals de naam al doet vermoeden, richt het bedrijf zich op het bouwen van op maat gemaakte schuttingen voor uw tuin. Wij bieden een ruim assortiment en klant is altijd koning. Het bedrijf is ontstaan ​​uit een stagebedrijf genaamd InVia. Dit bedrijf werkt met jongeren die ver van de arbeidsmarkt af staan. We vinden het belangrijk om deze jonge mensen een kans te geven op een mooie toekomst en daarom houden we vast aan dit concept. Samen met één van onze acht montageteams helpen we je graag bij het bouwen van de perfecte omheining. Met behulp van een unieke online calculator kan je online precies aangeven wat jouw wensen zijn op het gebied van schuttingbouw en kunnen wij je direct passende prijzen aanbieden. Zo voorkom je verrassingen. Wij kunnen de schuttingen voor jou vervoeren en plaatsen, maar wil je het zelf doen, dan kunt je het bij ons komen ophalen en zelf bouwen.

Je hebt weer het een en ander kunnen lezen over wie wij zijn en wat we zoal aanbieden. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op en kijk op de website: schuttinggigant.com. Direct een Tuinschutting uitkiezen kan natuurlijk op!