Tuin afscheiden met een Beuk?

Meer groen in de tuin wordt door veel gemeenten gewaardeerd. De tegels uit de tuin om vervolgens ruimte te maken voor planten. Wat jij wenst te plaatsen in de tuin ligt geheel aan jezelf. Let er natuurlijk wel even op wat je bij elkaar gaat plaatsen. Niet iedere plant kan namelijk bij elkaar worden geplaatst. Alleen in Nijmegen wordt er met plezier meegedaan aan deze actie om meer groen in de tuin te krijgen. Zo past een Beuk perfect in vrijwel iedere tuin! 

Beuk

Let er natuurlijk wel goed op dat je de Beuk op de juiste plek plaatst in de tuin. Het zou zonde zijn als je hier maar voor een korte duur van kunt genieten toch? Als eerste is het belangrijk om de kluit goed nat te maken alvorens de kluit in de grond wordt geplaatst. Daarbij is het van belang om minimaal twee keer zo’n groot gat te graven waar de kluit vervolgens in geplaatst wordt.

Bij het plaatsen van de kluit is het belangrijk om het echt goed onder de grond te plaatsen. Boven de grond is hier niet geschikt voor wat logisch is. Neem maar eens een kijkje op de website van Haagplanten Heijnen. Hier vind je drie verschillende soorten Beuken die je direct kunt bestellen. Pas nadat jij een bestelling hebt geplaatst zullen de Beuken uit de grond worden gehaald.