Standaard garantie bij de producten die u besteld bij Toiletmarkt

Heeft u een product op de website van Toiletmarkt gekocht? Dan krijgt u altijd standaard het wettelijke garantie termijn. Het product dat u besteld moet natuurlijk wel in goede staat verkeren en bij normaal gebruik normaal functioneren. Mocht u een product binnen krijgen waarbij dit helaas niet het geval is, dan zal Toiletmarkt zorgen voor een snelle en passende oplossing. Het is natuurlijk wel belangrijk om uw factuur goed te bewaren want dit is tevens het garantie bewijs wanneer u een product heeft besteld. Natuurlijk moet u wel goed met het product omgaan zoals waarvoor het bedoeld is en het moet worden geïnstalleerd zoals het behorende installatievoorschrift dit beschrijft.


Hoelang is het garantietermijn?

Mocht het product dat u besteld heeft kapot gaan binnen het 2 jarige garantie termijn? Dan kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf Toiletmarkt. Op alle producten zit een standaard garantie termijn van 2 jaar.


Contact opnemen bij een defect

Is het product kapot of mankeert er iets aan? Dan kunt u altijd contact opnemen. Vaak is het al telefonisch oplosbaar. Daarom kunt u op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur bellen naar het nummer 073 612 18 55.