Opkopen inboedel bij Seniorenhulp

Opkopen inboedelJe hoort de laatste tijd veel gekke verhalen over dat bedrijven misbruik maken van de situatie. Zo zijn er bedrijven die geld proberen te verdienen, zodra er iemand komt te overlijden in de familie. Aangezien de familie in de meeste gevallen van slag is, proberen ze daar een slaatje uit te slaan. Gelukkig zijn er wel bedrijven die erg netjes te werk gaan. Zo hadden we een bedrijf gevonden genaamd ” Seniorenhulp ”. Het bedrijf regelt de hele inboedel van jou. Zo doen ze aan Opkopen inboedel, maar zorgen ze er ook voor dat de meubels een goede bestemming krijgen. Ze werken namelijk samen met diverse goede doelen waar ze vervolgens de meubels aangeven. Op deze manier kan je toch nog iemand blij maken ondanks de situatie. 

Goede service van SeniorenhulpSeniorenhulp

Toen we contact opnamen, kwamen ze de volgende dag al langs. Terwijl we alles bespraken werd veel begrip getoond voor de situatie. Zo begrepen ze dat sommige meubels waarde hadden en kozen we er samen voor om die meubels te veilen bij erkende veilinghuizen. Op deze manier kregen we toch nog wat geld voor de meubels die we over hadden. Uiteraard hebben we ook meubels meegegeven aan Seniorenhulp. Op deze manier kunnen ze mensen die het niet zo breed hebben toch blij maken met relatief goede meubels!

Zit jij ook in een moeilijke situatie en wil je graag hulp van een professioneel bedrijf? Kijk dan op de website bij categorie ” Opkopen inboedel ”. Indien je vragen hebt zijn ze telefonisch bereikbaar en via de mail.