Ons huis verhuren

huis verhuren

Wij gaan ons huis verhuren. Hiertoe hebben wij besloten omdat ik voor mijn werk een paar jaar naar het buitenland zal moeten. Natuurlijk kan ik de huur gaan opzeggen. Maar de vraag of ik na de periode in het buitenland nog een huis krijg, is dan minimaal. Ook zal ik dan afstand van al mijn meubels moeten nemen, of deze opslaan in een box. Maar dat vind ik dan weer zonde van mijn geld.

Onlangs zat ik op een verjaardag en kwam dit ter sprake. Toen wist ik nog niet over de mogelijkheden van tijdelijke huur. Ik kreeg daar de naam van Stoit  door. Hier ben ik meteen achterheen geweest, want ik had hier wel oren naar.  huis verhuren

Mijn huis verhuren voor een bepaalde tijd

Meteen de dag na de verjaardag ben ik gaan informeren naar de mogelijkheden. De medewerker van de Stoit groep heeft mij bijzonder goed geholpen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om jouw huis gemeubileerd te verhuren. Daar had ik natuurlijk wel oren naar, omdat het opslaan van mijn meubels best wel duur is. Vooral voor de periode dat ik weg zal zijn. Nu hoefde ik mij geen zorgen te maken om te verhuizen en ook niet als ik na de periode in het buitenland weer terug zal komen.

Tot in de puntjes heeft Stoit ervoor gezorgd dat mijn woning op de verhuurmarkt kwam. Zo werden er in 11  gerelateerde websites van onze internationale contacten en op 15 Nederlandse verhuur websites mijn huis gezet. Door deze inzet was er al snel een andere huurder gevonden. Ook hier hoefde ik mij geen zorgen om te maken, want Stoit zorgde ervoor dat ook alles netjes op papier kwam te staan. Het enige wat ik nog hoefde te doen was deze overeenkomst te tekenen. huis verhuren