Natuurlijk licht in je uitbouw met een lichtstraat uitbouw

Heb je een uitbouw, maar mist het toch iets? Misschien is een lichtstraat uitbouw iets om toe te voegen. Hiermee zorg je voor extra natuurlijk licht in je uitbouw, zonder af te doen aan de isolatie. Een lichtstraat uitbouw is prettig voor overdag als het licht is, omdat je geen lampen aan hoeft te zetten. In de nacht kun je de sterren door je lichtstraat uitbouw bekijken. Hoe dan ook is een lichtstraat uitbouw een meerwaarde voor je woning of je uitbouw. Je vindt hier lichtstraten in meer dan 900 standaardformaten die volledig prefab zijn. Je kunt ze vrijstaand plaatsen of op een opgaande gevel.

Wat is een lichtstraat?

In tegenstelling tot een vlakke lichtkoepel, is een lichtstraat uitbouw gemaakt uit meer ruiten. Een lichtkoepel is één ruit in een frame, een lichtstraat bestaat uit twee of maximaal drie ruiten. De constructie is afgezien daarvan identiek. Je kunt voor een lichtstraat kiezen of je een twee delen lichtstraat of XL lichtstraat wil. Beide hebben verschillende mogelijkheden in het formaat ruiten dat gebruikt kan worden. Je kunt er altijd voor kiezen om zonwering te nemen bij je lichtstraat uitbouw. Dit kan een handmatige zonwering zijn, of een elektrische. De elektrische zonwering die je kunt toevoegen is verkrijgbaar met afstandsbediening of met aan-/uitschakelaar.

Garantie en keurmerken

Je krijgt op je lichtstraat uitbouw tien jaar garantie en het design is strak. De lichtstraat uitbouw voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en zijn uitvoerig getest. Ze worden door SKG getest op luchtdichtheid, waterdichtheid en weerstand tegen wind. Ook zijn ze voorzien van een politie keurmerk voor veiligheid.