LED spots in de badkamer

Denk jij er wel eens over om de badkamer te vernieuwen, of wil jij energie neutraler leven dan dat je dat nu doet? Dan is het een goed idee om LED spots badkamer te gebruiken. LED spots kunnen er voor zorgen dat je tot wel 8 keer zoveel energie bespaart op verlichting.

Daarnaast hebben LED spots badkamer het grote voordeel dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Waarin je andere soorten lampen eens in de zoveel tijd moet vervangen, hebben LED spots hier geen last van. Het vervangen van lampen op de badkamer is altijd een moeilijk gebeuren, je moet immers met elektronica werken in een ruimte die nogal vochtig kan worden. Gelukkig gaat de gemiddelde LED lamp ongeveer 40.000 branduren mee. Dit is dus lang genoeg om de gemiddelde badkamer te uitleven.

Dit is echter alleen mogelijk als je gebruik maakt van LED spots van een goede kwaliteit. Om er zeker van te zijn dat je de beste kwaliteit LED spots krijgt, kan je deze het beste halen bij Euroledshop.nl. Alleen zij maken gebruik van de beste merken en de scherpste prijzen. Koop je LED spots voor de badkamer? Bestel snel bij Euroledshop!

Welke LED spots gebruik je op de badkamer?

LED spots en LED lampen komen in heel veel verschillende soorten. Je wil natuurlijk wel een LED hebben die goed werkt op je badkamer. Gelukkig zijn er een aantal modellen die zich goed lenen voor een badkamer.

LED inbouwspots worden vaak gebruikt om een badkamer te verlichten. In dit soort gevallen kiezen mensen er voor om meerdere inbouwspot in een rastervorm te plaatsen. Op die manier wordt de gehele badkamer goed verlicht. Ben je van plan om deze spots dicht bij de douche, het bad of een andere waterbron te plaatsen? Dan is het slim om LED spots badkamer te halen die minimaal een IP44 waarde hebben. Een IP44 waarde of hoger verzekert jou dat de de spots waterdicht zijn. Gebruik je de spots op een plek die niet vochtig wordt zoals op het toilet, dan is een IP20 meestal ook goed.

Bestaat jouw badkamer uit vooral één middelgrote ruimte, dan is het misschien slimmer om één groot LED paneel te gebruiken in plaats van meerdere spotjes. LED paneellampen hebben een diameter van 10,5 centimeter en werken op 6 Watt. Met deze grotere lamp kan je in één keer een groot deel van de ruimte verlichten. Dit in combinatie met een LED spiegellamp is meestal genoeg voor een badkamer.