Konijnenhokken

Op de website www.superwoonwinkel.nl staan vele leuke spullen voor binnen en buiten, zo ook mooie grote konijnenhokken. Het is één van de meest uitgebreide webshops. Ben je op zoek naar zo’n mooi nieuw konijnenhok? Superwoonwinkel heeft er verschillende te koop tegen een scherpe prijs. Ze bieden drie houten konijnenhokken aan die allen geschikt zijn voor buiten zodat je konijn lekker kan genieten van de gezonde buitenlucht. Vandaag besteld, morgen in huis zonder verzendkosten!

Bij een konijnenhok hoort natuurlijk ook een ren. Dan heeft je konijn de mogelijkheid veilig naar buiten te gaan om te spelen en te ravotten. En het kan lekker naar binnen om te slapen en te schuilen als het regent. De konijnenhokken met ren bieden konijnen dus veel bewegingsruimte en ze kunnen lekker buiten gras eten. De hokken zijn groot genoeg voor een Vlaamse Reus of 2 kleine konijnen samen.

Specificaties

Superwoonwinkel.nl beschikt zoals gezegd over 3 verschillende konijnenhokken met ren. Ze verschillen in grootte, vorm en prijs. Het ene hok heeft een schuifdeur, het andere roestvrije bedrading. Er zit vast en zeker een passend konijnenhok voor jouw konijn tussen. De hokken zijn allen gemakkelijk schoon te maken. Verder zijn ze in Duitsland geproduceerd en alle drie van uitstekende kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. Ze hebben een mooi ontwerp en zijn eenvoudig en snel in elkaar te zetten. Tot slot, de konijnenhokken zijn simpel uit te breiden door het vergroten van de uitloop. Dus gun jij jouw konijn zo’n mooi en fijn buitenverblijf, ga dan gauw naar www.superwoonwinkel.nl.