Keuken plaatsen, door Cliemex

keuken plaatsen

Vandaag laten wij een nieuwe keuken plaatsen. Cliemex is het bedrijf die wij hiervoor hebben gevraagd. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in dit vak en weet de mooiste creaties te maken.  Pieter Schellekens is het brein achter dit bedrijf. Hij is pas tevreden over een ontwerp als de klanten dat ook zijn. Eerder zal hij niet de deur uit gaan na het zetten van een droomkeuken. 

Omdat ik al een hele lange tijd zat te zeuren over een ander kookgelegenheid, was het nu zeer leuk, dat het eindelijk ging gebeuren.  keuken plaatsen

Een keuken plaatsen, met heel veel zorg en kennis

Eindelijk gaat mijn wens uitkomen en kan ik straks weer de lekkerste gerechten maken. Vandaag komen de medewerkers van Cliemex een nieuwe keuken plaatsen. Voordat het zover was zijn wij meerdere keren naar de winkel geweest. De eerste keer om te kijken wat de mogelijkheden waren en een model uitzoeken. Daarna kwam er iemand thuis om de maten op te nemen en te kijken of het wel allemaal ging passen. Als laatste hebben wij een goedkeuring moeten geven en konden zij aan de slag.

Vandaag gaat het dan gebeuren en kan ik haast niet wachten om achter mijn nieuwe fornuis eten te koken.