Interieuradvies voorafgaand aan een woningrenovatie

Advies over interieur.

Laat u inspireren door een interieuradvies aan te vragen, voorafgaand aan de renovatie van uw woning! Bij een renovatie van woningen kiest men er doorgaans voor om het interieur te vernieuwen. Van een klassieke stijl stapt men over naar een modern ingerichte woning, of van een modern ingerichte woning gaat men naar een landelijker interieur. Door vooraf interieuradvies aan te vragen komt u tot nieuwe inzichten. Doordat u vaak al een beeld voor ogen heeft van de inrichting van uw ruimtes, op basis van uw eerdere inrichting, kan het voorkomen dat u vasthoudt aan een tunnelvisie. Dit is zonde, want soms kan een herinrichting van ruimtes voor verrassende effecten in uw interieur zorgen! In dit artikel vertellen we u hier meer over.

Interieuradvies

Verschillende aspecten bij een interieuradvies

Het aanvragen van een interieuradvies hoeft vanzelfsprekend niet specifiek gericht te zijn op de indeling van uw ruimtes. Het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat u advies wilt over het gebruik van verschillende kleuren. Vaak houdt men het bij de inrichting van een woning op de meest neutrale kleuren als zwart, wit, beige, crème, etc. Door dergelijke kleuren te gebruiken kan er immers weinig fout gaan! Toch kan het heel interessant zijn om ook het gebruik van de wat opvallendere kleuren te overwegen. Door hier advies over te vragen komt u tot nieuwe, passende ideeën.

Advies op maat

Optimaal gebruik van de beschikbare ruimte

Soms wordt een interieuradvies aangevraagd voor een hele grote woning, waarin men niet weet wat men met de ruimte moet. Andersom kan een dergelijk advies ook heel interessant zijn voor woningen met een beperkte ruimte. Hoe kunt u een kamer met schuine wanden bijvoorbeeld op een zo logisch mogelijke wijze inrichten? Is het bijvoorbeeld mogelijk om meubels op maat te laten maken, zodat deze perfect onder een schuine wand passen?