In hoogte verstelbare bureaus voor kantoormedewerkers

zit sta bureau kopen

In hoogte verstelbare bureaus worden steeds populairder naarmate de behoefte aan ergonomisch meubilair op de werkplek groeit. Sommige bedrijven bieden in hoogte verstelbaar bureau voor hun werknemers om hen te helpen efficiënter te werken en rugpijn te voorkomen. Sommigen bieden zelfs korting op het in hoogte verstelbare bureau als u er een bij hun bedrijf koopt.

Wat is een in hoogte verstelbaar bureau en wat zijn de voordelen?

Een in hoogte verstelbaar bureau is een kantoormeubel dat in verschillende hoogtes kan worden versteld. Het wordt meestal gebruikt in kantoren en werkruimten waar mensen de hele dag op verschillende hoogtes moeten werken. In hoogte verstelbare bureaus zijn gunstig voor personen met lichamelijke of gezondheidsbeperkingen, zoals degenen die herstellende zijn van verwondingen of operaties. Ze zijn ook gunstig voor diegenen die gedurende de dag van houding willen veranderen, zoals zittend terwijl staand werken, en vice versa. De voordelen van een in hoogte verstelbaar bureau zijn: Gemakkelijkere toegang – Dankzij het in hoogte verstelbare bureau kunt u gemakkelijk bij uw computerscherm, telefoon, toetsenbord en andere kantoorapparatuur komen zonder dat u veel hoeft op te staan of veel door de kamer hoeft te bewegen. Ergonomie – In hoogte verstelbare bureaus kunnen helpen bij houdingsproblemen door meer opties te bieden

Hoe u de juiste hoogte voor uw bureau kiest

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het kiezen van de beste hoogte voor uw bureau. U moet rekening houden met de grootte van uw kantoor en hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw bureau. Maar een van de belangrijkste factoren is hoe hoog je vanaf de grond gaat zitten. Een goede hoogte voor een bureau is ongeveer anderhalve meter vanaf de grond tot ooghoogte. Dit komt omdat het gemakkelijker is om op en neer te kijken als je aan een bureau werkt. Zorg er ook voor dat er geen obstakels zoals kasten of stoelen voor uw bureau staan die uw zicht kunnen belemmeren wanneer u omhoog of omlaag kijkt op het werk. De juiste hoogte voor een bureau hangt af van wat voor werk je doet en waar je bent ten opzichte van andere mensen op kantoor.