Hoe wil je je smartlock openen?

smartlock

Een smartlock wordt steeds populairder, het is natuurlijk ook erg handig en gaaf om je deur te openen met wat anders dan een sleutel! Maar op welke manier kan je een smartlock allemaal openen? Dat zijn er nogal wat, daarom zullen we je in deze blog helemaal bij praten.

smartlock

De 4 manieren om je smartlock te openen

Er zijn zoals de titel al zegt vier manier om je smartlock te openen. De eerste manier is de meest gewilde, namelijk je deur openen met je smartphone. Je smartphone heb je altijd bij je en daarnaast is het wel gewoon heel cool om je smartlock te openen door middel van een app.

Het openen van je smartlock met een afstandsbediening is ook erg gewild. Deze toepassing is mogelijk bij diverse smartlocks, maar vaak moet een afstandsbediening nog wel bijbesteld worden. Een afstandsbediening is bij sommige smartlocks voorzien van 1 knop, om de deur mee te openen, maar ook soms met meerdere knoppen, om de deur ook mee te sluiten.

Een smartlock kan ook geopend worden met een handig codepaneel. Dit codepaneel hang je dan aan de muur in de buurt van de deur. Met een zelf ingestelde code kan de deur dan erg gemakkelijk geopend worden.

Een smartlock kan ook geopend worden door daadwerkelijk nog iets langs het slot te halen, dit wordt nog vaak toegepast bij zakelijk gebruik. Denk hierbij aan een tag, een digital key of een pasje die je langs het slot moet halen om hem te openen.