Help mijn dak lekt!

Daklekkage

Het zal je maar gebeuren op een storm en regenachtige dag. Je zit lekker in huis te genieten van een bak koffie. Opeens voel je een druppel op je hoofd vallen en nog eentje en nog eentje. Voordat je het weet regent het niet alleen binnen, maar ook buiten. Daklekkage werd het genoemd tot grote ergernis. Wij dachten altijd dat het een voordeel had om een plat dak te hebben, maar nu denken wij daar even heel anders over. Meteen nadat de eerste druppel binnen was gevallen zijn wij op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons zo snel mogelijk kon helpen. 

Daklekkage

Bijzonder goede en snelle service

Onze zoektocht op het internet kwam uit bij Dakdienst Nederland. Een bedrijf die geen 9 tot 5 mentaliteit had, maar een 24/7 service. Dat kwam heel goed uit, want met deze lekkage konden we echt geen dag meer wachten. Voordeel is dat dit bedrijf meerdere locaties door heel Nederland heeft en hierdoor snel kon komen. De lekkage was hierdoor erg snel verholpen en hiermee was erger voorkomen. Omdat er vooraf een offerte werd gegeven kwamen wij niet voor onverwachte verrassingen te staan. 

De reparatie is bijzonder snel en vakkundig verholpen. Om in de toekomst dit soort problemen te voorkomen laten wij nu de Dakdienst Nederland vaker langskomen voor een dakinspectie. Beter voorkomen dan genezen zullen we maar zeggen.