Glasfolie voor privacy én decoratie!

Glasfolie is een materiaal dat veel mensen gebruiken om meer privacy in hun woning te maken. Hier is glasfolie erg geschikt voor, maar het is goed voor meer dan alleen dat. Zo kan je het goed gebruiken voor decoratie, of om een beetje extra sfeer te brengen in een ruimte.

windowdeco 3

Decoratie

Raamfolie plak je op je raam. Het jammere hieraan is is dat er jaren lang maar een aantal soorten op de markt waren. Tegenwoordig is dit wel anders en zijn er verschillende soorten raamfolie te vinden. Het folie is niet alleen meer beschikbaar voor praktische redenen, maar je kan het zo gek maken als je zelf wil. Je kan de kleuren, maar, vorm en ga zo maar door allemaal zelf bepalen bij WindowDeco. Dit is ontzettend fijn voor mensen zoals ik die niet zo goed weten wat ze moeten en daarom niets kunnen vinden wat perfect is en aansluit op de wensen. Ik heb er voor gekozen om een raamfolie te kopen dat niet alleen geschikt is voor decoratie, maar ook voor praktische zaken. Zo is het zo dat mijn keuken aan de weg grenst, en ik er vaak last van had dat terwijl ik stond te koken iedereen die langs reed alles kon zien wat ik deed. Ik ben erg opgelucht dat wij nu raamfolie hebben. Het folie biedt mij veel meer privacy, maar van binnen is het nog steeds onwijs gezellig en hebben we nergens last van. Ik kan iedereen aanraden om een raamfolie aan te schaffen!

windowdeco 4