Geef een mysterieus cadeau met blauwe rozen!

Rode roos

Wil jij liever niet de standaard rode rozen geven, maar wil jij juist wat unieks en verbazingwekkend geven? Dan zijn blauwe rozen misschien wel perfect voor jou! De blauwe rozen zijn witte rozen die op een speciale manier zijn behandeld. De witte rozen zijn namelijk behandeld met natuurlijke blauwe inkt. Deze stelen van de witte roos worden in de blauwe inkt gezet, waardoor de bloemenkop de blauwe kleur overneemt en de roos een prachtige blauwe kleur krijgt. Doordat deze blauwe rozen zo’n unieke kleur krijgen, weet jij zeker dat jij een geweldig cadeau hebt voor mensen die niet van de standaardkleuren rozen houden.

Blauwe rozen zakelijk gebruiken

Wanneer jij een blauw logo hebt of gewoon de kleur blauw in jouw huisstijl hebt, kun jij ook heel mooi blauwe rozen uitdelen aan klanten of personeel. Je kunt bijvoorbeeld een mooie bos blauwe rozen geven aan een jubilaris of juist een medewerker bedanken voor zijn of haar inspanningen na een lucratieve periode. Je kunt natuurlijk ook een medewerker een hart onder de riem steken na een moeilijke periode. Klanten kun jij ook bedanken in de vorm van een bos blauwe rozen. Hiermee laat jij zien dat jij de samenwerking waardeert en hoopt dat het in de toekomst zo door blijft gaan. Op deze manier geef jij de klant een herinnering die zij niet snel zullen vergeten.

De verzorging van blauwe rozen

De blauwe rozen hebben een goede verzorging nodig om zo lang mogelijk mooi te blijven. Maak een vaas goed schoon en doe hier vers water in. Voeg vervolgens rozenvoeding toe aan het water, zodat de rozen genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen. Daarna is het belangrijk dat het water regelmatig wordt bijgevuld. Na een week is het verstandig om het water te verversen en ook opnieuw rozenvoeding toe te voegen. Op deze manier blijven de blauwe rozen het langst mooi in de vaas staan.