Een tandveerring – klein maar onmisbaar

Als je niet zo technisch bent aangelegd is het mogelijk dat je nog nooit van een tandveerring hebt gehoord. Op zichzelf is dat niet erg, want alles weten maakt ook niet gelukkig. Maar als je binnenkort gaat verbouwen, of een andere klus hebt, is het zeker goed om te weten wat een tandveerring is en wat het doet. Een tandveerring, of kartelring, is een borgmechanisme dat voorkomt dat bouten en moeren losraken. Vooral bij machines en bewegende constructies zijn tandveerringen onmisbaar. 

Bij Bevestigingsexpert kun je allerlei soorten bevestigingsmaterialen vinden en zo ook een groot aantal tandveerringen. Deze zijn allemaal van duurzaam RVS en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten, van kleine ringen met een diameter van 3 millimeter tot grotere exemplaren met een diameter van 24 millimeter. De verschillende maten worden geleverd in verschillende aantallen per doos. Kleinere formaten zitten met 250 stuks in de doos, terwijl de grote formaten 50 stuks per doos hebben. De tussenliggende middenmaten zijn verpakt in 100 stuks per doos. 

Wat als je de verkeerde tandveerring bestelt?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je net niet goed hebt gekeken naar het formaat bout of moer en dat je daarom niet het juiste formaat tandveerring hebt besteld. Dat is gelukkig geen probleem. Je kunt bij Bevestigingsexpert binnen twee weken je bestelling terugsturen en dan krijg je je geld terug. Bestellingen uit de webshop van meer dan €75,- hoef je geen verzendkosten over te betalen, dus als je toch al naar tandveerringen kijkt, kijk dan ook nog even verder.