Een aluminium deurluifel met een nostalgisch tintje

Ik dacht er al lang aan om een luifel te plaatsen aan de voordeur. Maar ik ben lang op zoek geweest naar een mooi luifel die bij mijn woning paste. Gelukkig vond ik een paar maand geleden een mooie aluminium deurluifel. Ik heb een luifel gekozen met een cilinder vorm. Het glas en de vorm zijn enerzijds heel modern, maar anderzijds heeft de luifel een nostalgische toets. Ik hou van retro en in mijn interieur zijn ook heel wat vintage elementen verwerkt. Mijn luifel past dus zowel bij de buitenkant als bij de binnenkant van mijn huis. De installatie verliep snel en degelijk. Het is echt professioneel uitgewerkt. Perfect gewoon! 

Een luifel voor meer comfort
Deze luifel aan de voordeur zorgt ervoor dat je lekker in het droge staat. Dit is aangenaam voor mensen die op bezoek komen en eventjes moeten wachten. Ook de voordeur wordt beter beschermd nu. Er komen geen spatten van de regen meer op de deur. Dit scheelt al heel wat bij het dagdagelijks onderhoud van de deur. Daarnaast zal mijn voordeur ook veel langer meegaan en hoef ik me in lange tijd geen zorgen meer te maken. Het is een echte aanrader. Ik ben heel blij met mijn aankoop en ik denk er aan om ook aan de achterdeur eenzelfde glazen luifel te installeren.