Decoreer je wanden met de mooiste schilderijen van schilderijen.nl

De wanden in je woning zijn vaak grote oppervlakken die hunkeren naar een soort van aankleding. Het is tegenwoordig echter in de mode om muren gewoon 1 kleur te geven via verf of eventueel een neutraal gekleurd behang. Je kunt muren uiteraard via behang meteen een leuk motief geven, maar dit is niet echt in lijn met de mode van vandaag de dag. Zeker niet voor een woonkamer. Patronen en dergelijke waren vroeger zeker populair, maar behang voor de woonkamer zie je niet veel. Wat men wel vaak doet is 3 van de 4 muren een neutrale kleur geven zoals wit of een crème kleur. De laatste muur geven ze dan een meer opvallende kleur, zoals blauw of groen. Meestal doet men dit ook gewoon met verf. Behang wordt zeker nog wel gebruikt, maar meer in de slaapkamer en hobbykamers. Kinderslaapkamer worden bijvoorbeeld vaak wel voorzien van een leuk behang met motoren of Disney figuren. Het is maar net waar je kind van houdt. Maar beneden in de woonkamer zie je dat niet zo snel. Het kan zijn dat men toch kiest voor behang, maar dan is het vaak zo dat in plaats van 1 muur blauw of groen te verven, men dan kiest voor 1 muur met een behang. Je houdt dus in meeste gevallen 3 kale muren over zonder motiefje of patroon. Om die kaalheid toch wat op te vullen, kun je schilderijen kopen. Deze kun je bestellen bij schilderijen.nl. Je zou ook naar de IKEA kunnen gaan, maar dan krijg je geen schilderijen maar posters. Deze posters kun je wel in een lijst doen, maar het blijven posters. Dat doet toch al snel wat goedkoop en IKEA-achtig aan. Beter is het dan ook om wat stijlvols toe te voegen aan je woning aan de hand van een schilderij. Gelukkig heb je bij schilderijen.nl heel veel keuze. Daarom is de kans klein dat er niets voor je tussen zit. Zowel qua afbeeldingen en kleurencombinaties, vind je op schilderijen.com genoeg mogelijkheden. Je kunt dan voor een grote muur met een groot leeg oppervlak het beste kiezen voor grote schilderijen. Sommige mensen kiezen ervoor om zulke grote muren te behangen met 1 of meerdere kleine schilderijen, maar dat oogt vaak niet mooi. Een enkel schildrij valt weg in de leegte van de muur en door meerdere kleine schilderijen op te hangen, zorg je er juist voor dat het meteen heel druk oogt. Maar mocht de muur wat kleiner zijn, dan kun je via schilderijen.nl uiteraard op zoek gaan naar de wat kleinere schilderijen die goed passen bij de muur. 

Bestel de schilderijen online via de website

Als je eenmaal een mooi schilderij hebt gevonden met het juiste formaat voor de muur waar je deze aan op wilt hangen, dan kun je het desbetreffende schilderij uiteraard ook meteen bestellen. Dit kun je meteen doen via de website van schilderijen.nl door het schilderij van je keuze toe te voegen aan de winkelwagen. 

Enkele categorieën op een rij

Een rustgevend landschap met een boerderij is allang niet meer een prent waar we snel voor zullen kiezen. Gelukkig vind je op schilderijen.nl allerlei moderne prenten in categorieën als: 

  • Dikke dame schilderijen
  • Foto kunst
  • Popart

Lees meer…